Verzending & Levering: Coronavirus

We hebben de afgelopen dagen regelmatig de vraag gekregen hoe wij als GrippTek™ omgaan met de huidige situatie omtrent het Corona-virus. Wij brengen jou graag op de hoogte.

Wij blijven gewoon open en pakketjes versturen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via post en pakketten namelijk heel klein. Het RIVM geeft het volgende aan. Een virus heeft altijd een mens of dier nodig om ‘in leven te blijven’ en zich te kunnen delen. Buiten het lichaam kan het virus maar kort overleven. Dat is afhankelijk van bijvoorbeeld het soort oppervlak, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Zo overleeft het virus in het algemeen beter op harde/gladde materialen zoals plastic, metaal en glas en minder goed op poreuze oppervlakken zoals papier en karton. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van het RIVM.

Wel tekent je bezorger zelf voor de ontvangst van je bestelling indien van toepassing, en worden er extra maatregelen uitgevoerd zoals voldoende afstand houden. Dit om contact tussen mensen zoveel mogelijk te vermijden.

Ondertussen is onze service onveranderd. We evalueren de situatie voortdurend, samen met onze logistieke partners. Indien onze levering wijzigt, laten we je dit weten via onze FAQ-pagina en tijdens het bestelproces.

Daarnaast houden we je zoals gewoonlijk per e-mail op de hoogte van de status van je bestelling, en kun je altijd de status van je bestelling bekijken via onze Track&Trace pagina.