Over Ons

Over Ons

Welkom bij Gripptek!

Bij Gripptek hebben we ons sinds 2019 toegewijd aan het leveren van innovatieve, handige, en gebruiksvriendelijke kleefproducten voor elke doe-het-zelver. Onze reis begon met één revolutionair product - "De Handigste Tape Ooit," beter bekend als onze MultiFix Tape. Sindsdien hebben we stappen gezet en ons assortiment uitgebreid om aan nog meer van jouw behoeften te voldoen.

Onze Missie

Bij Gripptek streven we ernaar om het leven van doe-het-zelvers te vereenvoudigen. We begrijpen de frustratie van ingewikkelde projecten en onhandige bevestigingsmiddelen. Daarom hebben we ons gecommitteerd aan het ontwikkelen van producten die gemakkelijk te gebruiken zijn, betrouwbaar presteren, en veelzijdig genoeg zijn om aan een breed scala aan toepassingen te voldoen.

Ons Assortiment

Onze reis begon met de beroemde MultiFix Tape, die al snel bekend werd als de "Handigste Tape Ooit" dankzij zijn krachtige en herbruikbare eigenschappen. Maar we stopten niet bij tape alleen. Vandaag de dag bieden we een breed scala aan kleefproducten en accessoires aan, waaronder:

  • MultiFix Tape Pads: Een pre-cut versie van onze originele tape voor nog meer gebruiksgemak.
  • Specialized Tapes: Specifieke tapes voor verschillende toepassingen, zoals isolatie, montage, en afdichting.

Onze Toewijding

Bij Gripptek staat de tevredenheid van onze klanten altijd voorop. We blijven werken aan het verbeteren en uitbreiden van ons assortiment, zodat we aan de groeiende behoeften van onze klanten kunnen blijven voldoen. Ons team is gedreven door innovatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, en we zetten ons in om jou de best mogelijke ervaring te bieden bij elke aankoop.

Doe-Het-Zelf met Gripptek

Bij Gripptek geloven we dat iedereen een doe-het-zelver kan zijn, en we willen je graag ondersteunen bij jouw projecten, groot of klein. Of je nu een ervaren vakman bent of net begint met klussen, onze producten zijn ontworpen om jouw werk gemakkelijker te maken.

We nodigen je uit om ons assortiment te verkennen, vragen te stellen en met ons in contact te komen. Samen kunnen we jouw doe-het-zelf avontuur nog beter maken!

 

Shop GrippTek