Zakelijk bestellen & Grote aantallen

Een zakelijke bestelling kun je simpelweg plaatsen via de webshop met vermelding van je bedrijfsnaam. De factuur ontvang je via email na het bestelproces wanneer de bestelling is verwerkt en verzonden.

Mocht je via factuur willen betalen, dan is dat ook mogelijk. Je ontvangt van ons een overzichtelijk BTW-factuur met je bedrijfsgegevens en gewenste artikelen. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice: help@gripptek.nl 


Zakelijk bestellen buiten Nederland (BE en EU)
Wil je een bestelling plaatsten op naam van een Belgisch bedrijf of organisatie? In dat geval zijn wij verplicht de BTW te verleggen. Helaas hebben wij niet de optie om BTW te verleggen via het bestellen van onze webshop.

Je bedrijf of organisatie moet een geldig BTW-nummer hebben. Omdat GrippTek™️ in Nederland is gevestigd kunnen wij de bestelling dan behandelen als een “intracommunautaire levering” (levering tussen EU lidstaten). 

Als je bedrijf uit een ander EU land (doch niet Nederland) komt, kun je ook gebruik maken van deze regeling.

Je ontvangt van ons een overzichtelijk BTW-factuur met je bedrijfsgegevens en gewenste artikelen. Voor meer informatie neem contact op met onze klantenservice: help@gripptek.nl

Grote aantallen
Wanneer je grotere aantallen voor je bedrijf wenst te bestellen, neem dan contact op met onze klantenservice: help@gripptek.nl Wij kijken graag samen naar een passend aanbod.