Actievoorwaarden

Tijdens onze acties kun je profiteren van verschillende kortingen en aanbiedingen. Al onze voorwaarden voor acties vindt je hieronder. 

GrippTek behoudt zich het recht om naar eigen goedkeuring en zonder voorafgaande kennisgeving de actievoorwaarden en/of prijzen te wijzigen dan wel de actie te beëindigen of te onderbreken. Hieronder vallen ook situaties waarin sprake is van fouten in de soft- en/of hardware en overige technische en/of juridische redenen.

Prijswijzigingen, druk- en typefouten voorbehouden.
Voor alle acties geldt: zolang de voorraad strekt.

Acties met kortingscodes zijn niet geldig i.c.m. andere lopende acties of bundels.

 

​​​​​​Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en sales? Meld je dan gelijk aan voor de GrippTek nieuwsbrief onder aan deze pagina en ontvang 10% korting op je volgende bestelling*.

*Code kan slechts eenmalig worden gebruikt bij je eerste aanmelding. Kortingscode beperkt geldig voor een periode van twee weken. Code kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen of bundels. Mag niet gebruikt worden voor eerdere aankopen. Kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd. Code wordt verzonden via e-mail na het klikken op de link ter bevestiging van het adres.