Schilderij Ophangen Zonder Boren - GrippTek MultiFix Tape

Je herkent het vast wel: je wilt graag iets aan de muur hangen, maar de gedachte van boren in je muren weerhoudt je ervan. Het uitkiezen van de perfecte plek voor een boorgat is niet alleen lastig, maar ook stressvol – wat als je een fout maakt? En dan die definitieve aard van een boorgat; zelfs als je het opvult, het blijft een spoor achter op je voorheen onberispelijke muur. Gelukkig bestaan er tegenwoordig innovatieve methoden waarmee je schilderijen kunt ophangen zonder ook maar een gat te boren.

Kiezen van de juiste ophangmethode

Bij het ophangen van een schilderij zonder boren is het cruciaal om de juiste methode te kiezen, afgestemd op het gewicht en het type van je kunstwerk. GrippTek biedt oplossingen zoals onze MultiFix Tape Pads en MultiFix Tape Original, met verschillende draagkrachten, zodat je schilderij veilig en stevig hangt zonder de muur te beschadigen. Volg altijd de instructies zorgvuldig voor een optimale draagkracht en stabiliteit van je kunstwerk.

Schilderij Ophangen Zonder Boren - GrippTek MultiFix Tape

MultiFix Tape Pads: Eenvoud, Kracht en Flexibiliteit

De GrippTek MultiFix Tape Pads zijn perfect voor het ophangen van lichtere schilderijen, fotolijsten of andere kunstwerken zonder het gedoe van afmeten en knippen. Deze gebruiksvriendelijke pads bieden een stevige hechting zonder gaten te boren, en zijn ideaal voor huurwoningen of frequente interieurvernieuwers, dankzij hun spoorloze verwijdering en de kleefkracht van Nano-Structuur Technologie.

MultiFix Tape Original: Sterk en Veelzijdig voor Zwaardere Projecten

Voor zwaardere schilderijen of grotere decorstukken is er GrippTek MultiFix Tape Original. Deze tape maakt gebruik van dezelfde geavanceerde Nano-Structuur Technologie voor een ongekende kleefkracht. De tape is eenvoudig op maat te knippen, weerbestendig, en herbruikbaar, wat het een duurzame keuze maakt voor elke decorliefhebber.

Gebruiksaanwijzing Schilderij Ophangen Zonder Boren met GrippTek MultiFix Tape:

Stappen Schilderij Ophangen Zonder Boren - GrippTek MultiFix Tape

  1. Knip de tape af op de gewenste lengte. Vermijd het aanraken van de klevende kant, dit vermindert de kleefkracht.
  2. Bevestig de tape op het schilderij. Bij het bevestigen zorg er altijd voor dat het oppervlak schoon, droog, stofvrij en vetvrij is. Je kunt eventueel het oppervlak reinigen met reinigingsalcohol indien toepasbaar.
  3. Druk de tape eerst stevig en gelijkmatig aan over de gehele strip en verwijder daarna pas de beschermlaag. Hoe gelijkmatiger en steviger er wordt aangedrukt, des te beter de kleefkracht is.
  4. Plak het schilderij op het oppervlak, druk deze goed aan voor minimaal 5 tot 10 seconden, en voilà, het schilderij is bevestigd!

De Voordelen: Waarom GrippTek MultiFix Tape De Beste Optie Is

Onze MultiFix Tape onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak en duurzaamheid. De tape is krachtig en gemakkelijk te verwijderen zonder gebruikssporen achter te laten dankzij het unieke nano-structuur technologie. Bovendien is de tape wasbaar en herbruikbaar. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de tape een duurzame en kosteneffectieve oplossing is voor jouw ophangbehoeften.

  • Gemakkelijk verwijderbaar
  • Afwasbaar & Herbruikbaar
  • Geschikt voor vrijwel elk oppervlak dankzij uniek nano-kleef technologie
  • Extra dik (2mm), duurzaam en krachtig - Werkt zowel binnen als buiten

Over Nano-Structuur Technologie

De kleefstoffen die in GrippTek MultiFix Tape worden gebruikt worden drukgevoelige kleefstoffen (PSA; Pressure Sensitive Adhesive) genoemd, en bevatten materialen zoals siliconen, acryl en rubbers. Aan deze materialen wordt een kleverige hars toegevoegd om de "plakbaarheid" te verhogen. Deze PSA's zijn afhankelijk van fysieke reacties, en niet van chemische reacties. Hierdoor is de tape gemakkelijk verwijderbaar, afwasbaar, en laat geen gebruikssporen achter.

Schilderij Ophangen Zonder Boren - GrippTek MultiFix Tape

Onze producten voor schilderij ophangen zonder boren


Lees Meer